Dagens frukost bestod av jordgubbar samt risgrynsgröt. Så himlans gott, det här älskar jag med våren att det går att köpa jordgubbar för 20 kr att äta.

Försäkringsbolaget hörde av sig och jag kommer få skicka in telefonen på lagning. Blir bra, om den skulle vara körd får jag en ny annars pengar motsvarande värde av telefonen. Jag hoppas så klart att den går att laga.

På tal om annat så är det verkligen ett aprilväder, kallt och varmt, regn och sol, blåst och vindstilla. Utöver det ska min Google home mini att det ska bli åska. Är glad över den promenad jag redan gjort med Skilla.

14 kommentarer

 1. Aprilväder är det verkligen, här har det även haglat 🙈 vad spännande att Google mini säger att det ska åska med. Kan tänka mig att det känns bra att du och skilla har gjort eran promenad. Man vill ju helt inte vara ute i det här vädret 🙈 Vad gott med jordgubbar och risgrynsgröt
  Jennysvardag recently posted..Blod, svett och tårar

 2. Idag var faktiskt första dagen då det var aprilväder i Täby. Omväxlande regn och sol. Min kompis Yvonne ringde och berättade att de hade haft hela baletten med snö, regn, hagel och sol idag. Det slapp jag som tur är. Hon bor söder om Stockholm. Konstigt med så stora skillnader med bara 20 kilometer mellan oss.
  BP recently posted..Fem en fredag: Vecka 14 – ”Från knopp till tå”

 3. alltså åh ja avskyr verkligen april väder så trist samma skit väder här idag med ochSTORM här. det blir ännu kallare hua

  hoppas det fixar sej me telefonen kram kram till dej
  ullie recently posted..Första D. I. Y.

 4. Här har det också varit aprilväder. Här har vi inte haft någon åska än och jag hoppas att vi inte får det. Håller tummarna att din mobil går att laga.

 5. Så gott med risgrynsgröt & jordgubbar 🍓😀😋.

  Skönt att det kommer ordna sig med mobilen. Hoppas att dem kan laga den åt dig. Men förvänta dig att du får pengar & köpa en ny.

  Jaa riktigt april, bus väder har det varit här hos mig med idag. Regn, blåst, sol & Åska! Jag skojar inte! 😅
  Tur du hade som redan hade tagit promenad med Skilla 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Orsakullan som blev mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!
%d bloggare gillar detta: