Jag kör en bloggutmaning i april. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Ja du vad var oväntat? Förmodligen att jag lyckades göra lite fynd gratis på Marketplace två veckor i rad i mars. Först ett helt gäng med Muminglas och sedan två Carolina Gynningmuggar. Det var absolut oväntat!

16 kommentarer

  1. Vad roligt när man oväntat dyker på samlingsobjekt och du har väl haft lite tur till och från med det, tänker på hästarna och servisen också. Muminmuggarna är fina också. Dem skulle jag kunna tänka mig att samla på. Även fär Bellis del att ha som samling med sig då hon flyttar hemifrån, jaa kanske lite långt fram. Men ska man börja samla lär man ju börja. Samt Gynningsserie är så snygg den hade jag gärna haft flera varianter av tavla som glas. Vi gav bort de höga rödvinsglasen till BQ,s bror med numera fru när de gifte sig i somras.Det var uppskattat tror jag.
    Marie recently posted..Dragningskraften till serier

  2. Men vilken tur du hade. Du har verkligen näsa för alla bra fynd. Jag missar allt sådant kan jag säga. Åh Carolina Gynning gör så otroligt mycket fint och bara älskar hennes design.
    Madde recently posted..Vilket oväder

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: