Jag kör en bloggutmaning i april. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag gillar inte det här med raketer. Helt onödigt och det skrämmer både djur och människor. Inte alla, men många. Dessutom skräpar skiten ner och folk smäller inte bara på utsatta dagar utan hela tiden.

2 kommentarer

  1. Raketer är verkligen att låta pengarna gå upp i rök! Usch! Begriper inte vitsen med dom… det ända fina är färgerna möjligen! Men det skräpar ner, luktar illa och är allmänt farligt! Vet at flera städer anordnar sk ljusshower istället på tex nyår, mycket bättre för miljön, människor och djur!

    Jag bor i ett arbete och träffar dagligen människor på mitt jobb som flytt från kriget och som inte vet om det är fullt allvar när en smällare eller raket fyras av. De vet inte hur de ska hantera det! Traumatiskt för dessa människor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: