Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Porslin

Muminmugg säsongsmugg 2021, Tillsammans.

Köpte den nya säsongsmuggen tillsammans, den kom ut i måndags men då var jag sjuk. Fick betala 19 kronor för den då jag hade presentkort på Åhléns det kändes onekligen som ett fynd! Väldigt somrig, och jag hoppas detta ger en förhoppning om en härlig badsommar 2021.

8 Comments

  1. Vilken härlig, somrig mugg. Förstår precis vad du menar med förhoppning om en härlig badsommar. Den talar om bättre tider på något sätt. Tycker det är så bra att du kan köpa de där muggarna till bättre priser. Presentkort är grejen! Dom är väl ganska dyra annars?

  2. Muggen ger verkligen en känsla för en varm sommar på valfri badställe. Alla Mumin muggar är så fina och speciella utifrån sina motiv. Presentkort är så bra att ha, speciellt när man får betala en lite mellanskillnad emot vad det skulle ha kosta egentligen. Jag förstår att det kändes som ett bra fynd ?

  3. Såååå fin muggen är! Hur f*n lyckas du alltid få presentkort hos Åhléns? Avis där. Men som jag skrivit förut så säljer vår Åhléns i centrum nu bara kosmetika och rätt så gräsliga damkläder…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: