Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Hur många par skor finns i din ägo?

Jag kör en bloggutmaning i juni. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag använder två par skor. Men kanske har runt 10-talet här hemma. Vi är ju ändå två. Dock avskyr jag att köpa skor, något tråkigare finns inte!

Något du förmodligen inte vet är att jag är ett typiskt barfotabarn som sprang barfota hela somrarna som barn. Fick dock sluta runt tonåren när jag insåg att jag är allergisk mot bistick. Men hemma går jag alltid barfota.

10 Comments

  1. Oj, skor har jag mycket av, men som sällan används. Både högklackat, lågklackat, vanliga skor och årsanpassade skor. Ändå är jag alltid sugen att köpa nytt haha..

  2. Då är du i alla fall ingen skofetischist;-)
    Att gå runt barfota gör jag aldrig. Har alltid tofflor på mig. Anledningen är nog att jag aldrig vet vad som finns på golvet. Det är nämligen rätt smärtsamt att trampa på spetsiga smulor;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: