Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Ett dalaliv Hälsa & motion Skilla vår mellanpudel

Promenad runt Säterdalen, och en snok.

Jag, Björn och Skilla åkte till Skedvi där vi blev bjudna på fika hos Majlis. Majlis är Björns farmor. Efter det fortsatte vi åka med cabben för att gå runt i Säterdalen. Vi gick vid en bro när det helt plötsligt är en ORM framför Skilla. Hon blir rädd och hoppade bakåt och jag rycker in henne mot mig. Ormen som jag misstänker var en snok skyndade sig i panik i väg. Läskigt var det med hund och orm så där!

Annars var promenaden härlig. Jag har förutom att hänga i Skedvi och Säter även sagt hej då till mina grannar som nu flyttat till Lysekil. Jag har även varit på tippen med Björn och slängt en del saker, så dagen har varit händelserik.

14 Comments

  1. Usch vad läskigt att träffa på en orm eller snok. Jag är livrädd för ormar och skulle nog fått panik… Förstår att Skilla blev rädd. Skönt att kasta lite skräp, det behövs ibland.

    Så fina muggar. Älskar mateusporslin! ?

  2. Är jag rädd för något djur så är det ormar, oavsett om de är giftiga eller inte. Så jag förstår verkligen Skillas reaktion. Men du verkar ju ta allt sånt med ro;-)

  3. Ohh klart hon vart rädd, för hualigen för ormar. Bra det gick bra, var säkert en snok då. Säterdalen är fint där har vi varit många ggr. hade tänkt åkt dit igår, men då vart det Hembygdsgården i Fagersta istället

  4. Mysigt med fika och promenad. Lite läskigt med ormen. Man vet ju aldrig. Såg en för ett par veckor sen då jag var ute och gick också

  5. Vad skönt att din dag har varit händelserik, vad skönt att skilla inte blev biten av ormen och att du inte blev biten. Det låter läskigt, men skönt att det gick bra. Trevligt att bli bjudna på fika med 🙂

  6. Jag har aldrig haft en hund som blivit ormbiten under snart 40 år, bara två katter av många jag haft, katter (de mest nyfikna) de vill ju gärna leka med sina bytesdjur och blir oftast bitna i tassar… Många timmar på Evidensia Strömsholm för att späda ut ormgiften på katterna… Det hjälpte inte vår katt Rambo som bara blev 11 år, då han dog för drygt en månad sedan pga sin njurproblem de på djursjukhuset varnade oss för…..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: