Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Fem en fredag

Fem en fredag v. 26: Sommartider

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar hos Elisa så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

 1. Vad är det längsta du reser i sommar?
 2. Hur spenderar du en regnig sommardag?
 3. Vilken är din bästa spontana utflykt?
 4. Hur svalkar du dig på bästa sätt?
 5. Har du något smultronställe där du bor?

Vad är det längsta du reser i sommar?
Förmodligen Västmanland. Vi var dit i tisdags.

Hur spenderar du en regnig sommardag?
Framför min nya 65a till tv som jag köpte i onsdags. Med tv-serier så klart.

Vilken är din bästa spontana utflykt?
När vi åker någonstans och promenerar med Skilla. Att besöka skogsområden älskar jag.

Hur svalkar du dig på bästa sätt?
Nu badar jag så sällan i sjöar. Har min ätstörning som jag tampas med. Men brukar kunna ta en dusch hemma.

Har du något smultronställe där du bor?
Nej jag har ju inte det. Aldrig riktigt hittat på ett sådant ställe, förstått att många har det dock.

27 Comments

 1. Går bra att svalka sig på andra sätt än att bada 😉 Jag gör det oftast med ett kallt glas Cola Zero, men det finns mycket gott att dricka med is =)

 2. En sådan fin Muminmugg!
  Med smultronställe tänkte jag inte direkt på bären, jag tror man kallar även fina platser, trevliga ställen, utflyktsmål med mera Smultronställen.

 3. Jag har ju börjat bekanta mej med Falun nu, en riktigt mysig stad. Dock finns det ställen dit det är svårt att ta sig utan bil. Men lättast är att röra sig här i Sundborn, en riktig pärla. Trevlig helg

 4. Vad kul att du åker till Västmanland, om ni åker till Hallstahammar så säg till så kan vi säga hej. Det vore kul och träffas på riktigt. Det var verkligen en stor tv du har nu ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.