Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Drömmen om ett omgjort kök.

Inlägget är i reklam för Beslagonline.se

Du som läst min blogg ett tag vet att vi flyttade till större i september förra året. Vi bor kvar på samma område och granne med vårt förra hus, men vi flyttade från en 3a på 85 kvadratmeter till en 4a på 115 kvadratmeter. Vi flyttade från ett litet trångt kök till ett stort och rymligt. I köket är det dock väldigt tråkiga beslag på lådor och skåp. De är i någon form av låtsas furu och jag skulle så gärna vilja byta ut dem. Först var jag inne helt på guld, likt dessa ovan till höger. Men så såg jag att Beslagonline har så stort utbud att jag även föll för både silver och svart. Nu är jag mer inne på silver, insåg nämligen att den där enkla designen tilltalar mig alldeles utmärkt.

Jag tänker mig att dessa kökshandtag skulle ge hela köket ett lyft, mycket för att det ljusa helt enkelt ljusar upp. Det där låter kanske fånigt men ljusa färger har en förmåga att göra mig glad. Dessutom är det tråkigt med furuhandtag och jag skulle hellre vilja ha något som känns inbjudande och nytt här hemma. Någonstans så är det väl så att även om du likt mig bor i lägenhet vill du ändå ha fint hemma. Inredning är helt klart min grej, jag älskar att göra fint här hemma och lägger ner stor tid på saken.

För mig är heminredning något som ger glädje, att köpa en ny växt eller möbler. Ett beslag till köksskåpen eller som min nya tv jag köpte för bara två veckor sedan. Allt detta gör mig glad, det blir en energikick och glädjen liksom gör att varje gång jag ser det där nya blir jag bara lite gladare och lite mer lättad. En glädje som liksom kommer från insidan och ut. Jag älskar det! Förnyelse är viktigt för mig, alla har vi ju våra små hobbys och mitt är hemmet. Är du ute efter beslag till köksskåpen? Eller varför inte någon tråkig byrålåda? Passa på att besöka Beslagonline. Jag kan verkligen rekommendera dem, priserna är bra och utbudet enormt!

4 Comments

  1. Många gånger är det detaljerna som gör det och kan förändra mycket. När vi bytte kök valde vi dock bort beslag och knoppar helt och har luckor som man stänger med ett tryck. Så befriande och så lätt att hålla rent!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: