Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar hos Elisa så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

  1. Vad gör du när solen går i moln?
  2. Hur tar du en paus en sommardag?
  3. Vad händer alltid under din sommar?
  4. När är din sommar slut?
  5. Vilken är den bästa aktiviteten under sommarregn?

Vad gör du när solen går i moln?
Samma sak som om solen är framme. Sitter nästan alltid i skuggan på grund av rädsla för att bli brun. Men älskar solen och värmen ändå.

Hur tar du en paus en sommardag?
Lägger mig på soffan, läser en bok eller slötittar på telefonen.

Vad händer alltid under din sommar?
Myggbett, knottbett och en massa med rivskador på huden. Härlig tid med alla jag älskar, god mat och skratt.

När är din sommar slut?
När klänningstiden är över, oftast i samband med skolstart…

Vilken är den bästa aktiviteten under sommarregn?
Titta på filmer och tv-serier.

21 kommentarer

    1. På grund av rädsla för att få leverfläckar. Har inga sådana och skyddar mig mot solen då jag har fobi för cancer. Eller egentligen mycket dödsångest överlag.

  1. Fullständigt överens med dig om att solsken och värme är skönt men jag ska då vara i skuggan. Klänning har jag inte på mig men jag kan förstå att det är ett skönt plagg.

  2. Du gillar att klä dig i klänning, vad härligt. Jag har just i år upptäckt att det är svalare än byxor så jag har köpt en lätt sommarklänning och trivs bra i den. Dessutom enkel att dra ovanpå baddräkten både före och efter ett dopp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: