Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bilar Ett dalaliv

Siljan runt i cab, en fredag i juli.

Igår beslutade vi oss för att åka till Leksand en stund med cabben. Vi åt lunch där och jag gick in på en outlet till butiken Lantliv som jag alltid gör ett besök på. Det blev ett fynd för 30 kr som ni får se senare.

Medan vi strosade runt i centrum så beslutade vi oss för att åka Siljan runt. Vi tog därmed cabben och styrde mot Mora. På vägen stannade vi först för att fika och en promenad ut på en jättefin pir. William övningskörde därifrån och till en Å där vi valde att bada. Till och med Skilla som annars vägrar var i och tyckte det var jättekul.

Själv var jag tydligen stel som en pinne, jag hade rejäl dödsångest! Det där var INTE min grej. William och Björn hade skitkul men jag var mest rädd.

Efteråt åkte vi genom Mora och till Rättvik. Vi åt på Bella pizzeria då klockan var sent, och sedan åkte jag och Björn, Skilla hemåt. William stannade kvar i Rättvik för att hänga och sova över hos några kompisar.

En helt underbar dag var det! Och vilken sommar vi har!

26 Comments

  1. Kul att först åka till Leksand och äta lunch och sedan fynda på Lantliv. Siljan runt låter kul, hur långt är det? Vad mysigt det ser ut där vid piren. Om det var så där forsande vatten där ni badade förstår jag att du var stel som en pinne. I min värld är inte det där en badplats. Kul att Skilla badade med. Så gott med pizza! Roligt att William övningskörde, min äldsta har också kommit igång med det.

  2. Helt klart hade ni perfekt väder för att åka cab i. Underbart. Hur långt är det runt Siljan? Känns som en heldagsutflykt ni gjorde. Har förstått det som om det ska vara helt fantastiskt vackert där uppe.

  3. Så härligt det låter med en biltur i cabben och känna hur blåsten får med sig håret och fläktar skönt. Så fint det ser ut där på piren. Kul att skilla tyckte att de var roligt att få bada. Så roligt att William fick övningsköra lite med ? det är alltid skönt och äta innan man kommer hem när det börjar bli sent

  4. Härligt att kunna åka siljan runt i en cab i detta fina väder. Det var några år sedan då jag var till rättvik eller dalarna. Minns att en gång såg jag Svenne rubins. Det var roligt. Själv har man inte badat än då det har varit så fullt med folk på alla badplatser och jag själv har inte lust att trängas.

  5. Vilken rolig utflykt och vilka härliga bilder! Ni kunde inte ha köpt cabben vid ett bättre tillfälle. Just den här sommaren är ju en riktig cab-sommar:-)

  6. Ohh det är så fint upåt där Mora, Leksand Rättvik. Vad roligt också att William övningskörde. Ja ibland ka bad göra mig också lite skärrad eller vad man ska kalla det, är inte alltid bekväm att bara gå rakt ner i vattnet, jag tycker inte om när jag ej vet om jag ej bottnar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: