Jag kör en bloggutmaning i juni. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Logiken i saker kan man alltid ifrågasätta anser jag, andra menar att logik aldrig kan ifrågasättas eftersom den är just logisk. Antar att lite är filosofiskt? Vad just en själv anser vara logisk mot vad andra tycker? Hjärnan fungerar ju olika för olika människor.

8 kommentarer

  1. Visste inte ens att det fanns en internationell schackdag… Logiskt tänkande kan jag inte påstå vara min styrka. däremot var jag faktiskt himla duktig på schack när jag var yngre. Min schacktokiga pappa (distriktsmästare i schack) lärde mig spela när jag var fem år och jag höll väl på med spelet tills jag var 23 år. Var tyvärr alltid enda tjej bland massvis med killar, så jag gav upp…
    BP recently posted..Glad måndag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: