Jag, Björn och Skilla tog en tur ut på Runn med båten igår. Jag har letat överallt efter en flytväst till Skilla men det har varit slut på alla ställen. Så såg jag att Rusta skulle ha och dessutom till mycket bra pris. Jag åkte dit och hittade en jättefin flytväst med Flamingos på.

Att kliva i båten först tyckte Skilla var läskigt men efter någon minut så var hon väldigt trygg i saken. Var runt på båten som hon inte gjort annat, och när vi gick i land på en ö för att äta lunch var Skilla hur nöjd som helst. Efter lunchen åkte vi vidare och Skilla somnade en stund på båten.

På väg i land så sprang hon självmant i vattnet en stund sedan fick hon bada lite med Björn. När vi åkte hem till Björn efteråt sedan åt vi lite glass, och gick sedan tipspromenad. Efter den så bjöd Björn på grillat och Björns mamma på paj.

Jag, Björn, Emma (Björns syster) och hennes pojkvän Alex spelade Ticket to ride. Efter spelet åkte jag, William och Skilla hemåt. Väl hemma fick jag se att där rävungarna tidigare bodde har det nu flyttat in en liten grävlingsfamilj med två ungar! Tänk att när ett djur lämnar boet flyttar en annan in!

26 kommentarer

 1. Vad bra att du till slut hittade en flytväst till Skilla. Flamingos är fint. Härligt att åka båt och kul att det funkade bra med Skilla. Mysigt att somna på båten. Luncha på en ö, låter helt idylliskt måste jag säga. Vad gott med grillat och paj. Häftigt med grävlingar i boet nu.
  Hannas krypin recently posted..Min semester 2021

 2. Så skjønn kveld dere hadde, det er så trivelig med lange varme sommerkvelder etter en aktiv dag. Det er bare å nyte sommeren når den er her. Artig med unger av ville dyr i nabolaget. Unger er morsomme å se på når de leiker og helt glemmer resten av verden.
  Lillian recently posted..Something slinky

 3. Härliga dagar! Så bra att du hittade flytvästen till Skilla!
  Undrar om rävarna flyttat självmant eller grävlingarna skrämt bort dem?
  eval8 recently posted..Vi är hemma

  1. Åh ja. Visst är det så, mycket viktigt med säkerheten 😊. Har ingen aning, läste att grävlingar ibland tar över eller skrämmer bort. Men i vissa fall delar de även bo

 4. Så bra att du hitta en flyttväst till Skilla 😃. Vad härligt med en båttur 😃Jag Älskar att åka båt. Vilken tur att Skilda vande sig snabbt med båten.
  Så mysig kväll ni fick! 😃. God dryck & spel & umgås 👍💕

  Häftigt att se vilda djur 🦊🦡😃

  Ta hand om dig❣️
  Jessifri85 recently posted..Såna här dagar uppskattas med av mig

 5. Vilken mysig dag ni hade, Har åkt runt på Runn med pappa för några år sedan, Vi var även och såg pokerrun…. Häftigt med alla båtar som kom, då var det även en flyguppvisning över sjön… Falun är en mycket vacker stad och jag förstår att du trivs… Lägger in en länk från båtturen https://kort.webblogg.se/2013/july/underbart.html#comment Pappa har sina segelbåtar i Staberg… Kram
  Kort recently posted..Åska i dagarna tre 😫… Och en god överraskning..

 6. Vilken härlig dag ni fick, komma ut på sjön sådär. Tur du hittade en flytväst åt Skilla, säkerheten ska ju gälla alla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: