Idag för prick tre år sedan var det en varm sommar som nu. Jag hade suttit i husvagnen och funderat på hur sociala medier var tidigare. Då när folk inte klättrade på varandra för att få sin kanal att växa utan det istället handlade om vänskap, och att ge och ta. Så jag skapade gruppen som då fick heta Bloggsupporten. Med tiden bytte jag namn, men konceptet är sig likt. Medlemmarna är gruppen och gör gruppen, vi läser och visar engagemang samt ger och tar.

Nog känns det märkligt att tre år gått sedan sommaren 2018, och gruppen år lika fin idag som då. Ansök gärna om att gå med du också, för en gemenskap och en grupp där du delar din blogg och folk faktiskt läser till skillnad från andra Facebookgrupper där din länk bara blir en i mängden.

Länk till bästa gruppen: Social media support & share group.

17 kommentarer

 1. Kul att få en bakgrunds blick över gruppen 😃.
  Jag är så glad att jag gick med i gruppen även om det tar lite tid ibland.
  Så är det faktiskt. Att folk verkligen läser inlägg som man göra & kommentarer. I andra blogg grupper så blir man bara en i mängden.

  Grattis gruppen till 3 år! Hoppas att det blir många år till 🎉✨💕😃

  Ta hand om dig❣️
  Jessifri85 recently posted..En sån lättnad 🙂

 2. nej men jösses har nog nästan varit med sen början . men är det så länge. ? oj
  Bra grupp och ja jag gillar ge o ta och man kan uppmuntra o ge komplimang om så behövs. ja o läsa ger inspiration o energi faktiskt
  hoppas du har det bra trots regn som börjat här o kanske hos dej ?
  ullie recently posted..Sommarens tips är ju ….

 3. Kul att gruppen fyller tre år. Jag tycker det är en superbra grupp för att folk inte klättrar på varann för att få ens kanal att växa. Bra med att både ge och ta. Super bra att du skapade gruppen och är glad att jag hittade den.

 4. jag minns ju när ni startade den. först hade ju folk i en grupp på facebook och sen länka din blogg där . minns att det blev stort o jag höll i det senare men ja la ner det sen när jag hade tagit över för det blev way to much.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: