Jag kör en bloggutmaning i juli. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

En tatuering och flera ärr efter skador jag råkat ut för. Det finns operationaärr och en hel del kroppsdelar.

Glöm inte delta i augustis utmaning.

12 kommentarer

  1. Det var otippat – att du har en tatuering alltså. Den borde du har visat upp;-)
    Diverse ärr från olika skador – ja, det kan jag också “skryta med”. Men tatueringar är inte min grej…
    BP recently posted..Tråktorsdag

  2. Jag skriver som du, på min kropp finns massor av ärr. Till och med ärr inne i underläppen och då efter att de knipsat körtlar inför en värkutredning. Det största ärret finns på högerarmen, det är cirka en decimeter och kommer från en operation av ett benbrott. Ärr är spännande, tycker jag. De är kroppens berättelser om livet. När jag ser ett ärr vill jag veta vad som hänt personen, men är såklart för skraj för att fråga. Alla vill kanske inte heller prata om det.
    Sandra Jönsson recently posted..Foto- och modeutställning på Hallands konstmuseum i Halmstad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: