Jag kör en bloggutmaning i augusti. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Regnet det bara öser ner, eller jag har bara regn hos mig. Ja så kom augusti och levererade höstväder med en aning kyla. Är väl inte direkt imponerad, från juni och juli’s helt magiska månader till detta. Ja sådant är då verkligen livet.

7 kommentarer

  1. Jo, då har vi haft likadant väder idag. 14-15 grader – så jag frös! Tur var väl att jag inte hade det minsta dåligt samvete att följa Sveriges fotbollsdamer i OS;-)
    BP recently posted..Glad måndag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: