Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Augusti två sidor, vissa säger höst andra sommar. Vad säger du?

Jag kör en bloggutmaning i augusti. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

För mig är augusti förenad med höstens antågande. Den där sången: ”Juli, augusti och september härlig sommar är det då.” Där kanske jag mer känner att juli är det, och början på augusti men när skolorna när mitten av augusti passerat är luften annorlunda och kylan gör sakta sitt intåg. Det går alltid fort, och när fukten kommer där mot slutet av augusti? Ja då skulle jag vilja påstå att vi befinner oss i hösten.

14 Comments

  1. Det är klart det finns nyanser i augusti. För mig är det sommar som kan vara ända hela september ut, om det vill sig.
    Just nu känns det höstlikt men hoppas värmen kommer tillbaka.

  2. Officiellt börjar ju hösten inte förrän kring den 222 september i år. Men det känns redan nu att dagarna är kortare och kvällarna kyligare. Väljer ändå att kalla augusti för en sommarmånad. Det roliga är att augusti är huvud-sommarmånaden på kontinenten…

  3. För mig är augusti en sommarmånad, även om skolorna börjar. Jag är en människa som älskar sommar och aldrig vill att den ska ta slut så september får gärna vara sommar för mig också.

  4. För mig innebär Augusti att hösten har kommit. Det börjat bli kallare väder och det börjar blåsa mer. Trädens löv börjar bli gula, orange eller röda. Man börjar jobba efter semestern och kommer tillbaka till vardagen igen. Augusti innebär också att jag fyller år då jag är ett Augusti barn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d