Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Att åka snålskjuts…

Jag kör en bloggutmaning i augusti. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Är något jag fett ogillar när folk gör. Så många gånger i mitt yrkesliv har andra tagit på sig äran för något jag gjort. Det är fett fult och otroligt ogillande drag hos folk. Det är också sådant som medför att jag slutar berätta saker för personen, samt att den i mina ögon är en falsk sate.

2 Comments

  1. Det beror på hur man tolkar frågan. Som jag skrev i mitt inlägg så åker jag kontinuerligt snålskjuts med bloggare som reser, bland annat Ama och Freedomtravel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: