Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Åh nej den gick sönder…

Jag kör en bloggutmaning i augusti. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Åh den känslan när något gått sönder. Senaste prylen för mig var dammsugarslangen. Så det skall beställa en ny, hur bra är det inte att det finns reservdelar att handla på nätet?!

6 Comments

  1. Jag minns när min skivspelare gick sönder och den totala paniken jag upplevde då. Var ung… i 20-årsåldern och när min mor och bror inte tog det på så stort allvar som jag tyckte det var. Ja då tog jag saken i egna händer och köpte en ny…. På kredit!!! Ve och fasa jag som bestämt mig för att aldrig handla på kredit. Men så fick det bli men jag tror jag betalade den på typ 2-3 månader. Inget annat har fått mig så panikslagen. Vare sig kylskåp, frys eller spis…… där ser man mina prioriteringar ???

  2. Ja det är supersmidigt med sådant och ja perdekt att det finns reservdelar för annars skulle det bli dyrt. Min karl jobbar ju i den branchen och det finns ju en enormt uppsjö av reservdelar

  3. Visst är det snopet och retfullt när något går sönder. Vår dammsugarslang sprack också men det var inte mycket dyrare att köpa en ny dammsugare så det gjorde vi.

  4. Visste inte att dammsugarslangar fanns som reservdelar. Bra att du fick tag i en ny slang. Har själv aldrig råkat ut för att en dammsugarslang går sönder. Kan bero på att jag inte är lika flitig med städning som du;-)

  5. Ofta går saker sönder när det är minst lämpligt 😉 min fitbit gick ju trasig häromveckan och troligtvis går det inte att laga å nån reservdel finns inte då det är plast eller gummi i armbandet som gick sönder när den föll i golvet efter närkontakt med Teddy… vi kampade och han använde sina tassar lite väl hårdhänt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: