Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Vinna till varje pris? Eller låta någon annan vinna?

Jag kör en bloggutmaning i september. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag har inga problem att låta någon annan vinna. Jag är väldigt prestigelös, ser inte att en vinst är viktigast i världen. Men däremot står jag gärna för vad jag tycker och tänker.

8 Comments

  1. Jo, jag står också gärna för det jag tycker och tänker. Men jag lägger mig inte platt heller. Går det att vinna en sak, så satsar jag på vinst. Men jag är ingen dålig förlorare som surar.

  2. Dina helt underbara frågor gör jag inte just nu då jag har datastrul och försöker koncentrera mig på jobbdelen i första hand.
    Svarar här på din fråga om vinna. Klart jag vill vinna, men det är inte hela världen bara det styrs rättvist.

  3. Vinna är inget jag måste göra, är heller inte någon dålig förlorare heller… mina föräldrar och bror är precis tvärt om och jag tror att det formade mig väldigt mycket i min uppväxt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: