Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Sjukdomar Skilla vår mellanpudel

Med feber & hosta.

Okej så jag mår verkligen inte bra. Jag hostar och hostar, så märkligt sjukdom detta. Covid19-testet var negativt, och jag mådde bättre i lördags. Så kom söndagen och jag blev sämre igen. Fick ta astmamedicin och har svårt att andas, igår hostade jag och hade feber. Det var bara att vara hemma. Skilla hade klipptid så hon blev fin medan jag ”sjukdom:ade” mig.

Hon är skendräktig lilla Skilla dessutom, så i söndags natt blev jag visst mormor till en gris och en rosa flodhäst. Jag misstänker skarpt att pappan är ett riktigt svin. Jaja, sådant är livet. Nu ska jag fortsätta ligga på soffan och lida av sjukdomen som är rent av vidrig.

18 Comments

 1. Fy! Krya på dig! ??❤️ Låter som covid som du beskriver vad symtomen är som du har.

  Skönt för Skilla att bli klippt. Inte lätt att va hund ibland ☺️

  StyrkeKram & krya på dig kram❣️?

 2. 2021 verkar inte vara ditt år, inte alls.
  Håller tummarna att du mår bättre snart och att Skilla inte ”föder fram” fler grisar och flodhästar;-)

 3. Hu vad hemskt att må så illa. Krya på dig, verkligen!
  Jag brukar göra dina fiffiga frågor men har nu stort datastrul så jag har inte orkat engagera mig, suck. Men jag hoppa på tåget när jag kan, frågorna är jätteroliga.
  Kram!

 4. Stackare inte skoj vara sjuk – kommer ihåg dom gånger jag varit sådär dåligt, ja så dålig att jag måste anstränga mig för att ta mig ur sängen… hemska minnen. Nej inte covid, det är längre tillbaka.
  Skilla blev jätte fin <3 o visst är dom goa när dom är skendräktiga 😉 nääää dom kan vara sååå jobbiga, Mindy är pipig o bär på din ”valp” leksaken Björne… får påminna mig om vilken fin egenskap o att den fortfarande finns kvar 🙂
  Krya på dig

 5. Ta test igen… När jag hade svininfluensa hostade jag sönder mig totalt…. Har alltid tidigare varit frisk och sjukdomar har snabbt passerat med feber och snabbt tillfrisknande…. Hoppas att du mår bättre idag, kram

 6. Hoppas du snart kryar på dig och är igång igen. Så trist när förkylningar aldrig ger med sig och det verkar gå en massa höstförkylningar nu.

 7. Grattis till ”valparna”
  Här är det bara en ”valp” per skendräktighet – intressant fenomen det där.

  Hoppas att du själv blir frisk och kry snart!

  Ta hand om er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: