Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

När skolmatsalen serverade…

Jag kör en bloggutmaning i september. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Soppa eller gröt på fredagarna, hur tänkte de då? Så här efteråt begriper jag det verkligen inte. Alla var jättehungriga och hur mätt blir man på soppa och gröt? Det var liksom inte tal om smörgås till heller.

10 Comments

  1. Tack och lov så tänker man annorlunda nu. Förr hade vi alltid någon tunn soppa på fredagar men sedan några år tillbaka är det rejäl middag varje dag och det behöver eleverna.

  2. Som barn blev jag överlycklig när skolan serverade lappkojs med rödbetor… Som vuxen blev jag lika lycklig när det serverades fiskgratäng, den var supergod… Kram

  3. Jag minns att det alltid serverades skivor av skogaholmslimpa till soppan när jag gick i skolan. Sen klagades det på att vi tog så många skivor bröd. Men som du skriver, soppan blev man ju inte mätt på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d