Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tipspromenad

Det är söndag.

Det är söndag, idag står tipspromenad runt Tisken på agendan . Så kallad Tiskpromenad! Jag älskar att gå runt där och svara på frågor samt fundera på om man kommer vinna något eller inte. Roligt är det i alla fall!

Björn ska hämta mig och Skilla om en stund. Jag mår bättre idag, hostar inte alls lika mycket och känner verkligen hurra inombords.

26 Comments

 1. Vad skönt att du börjar må bättre. Det låter så trevligt med Tiskpromenad. Frågesport är roligt. De gånger jag läst har du ju vunnit pris så det gör du kanske idag med.

 2. Lycka till! Det gläder mig att du skriver hurra om ditt mående, för det är ju så du vill må. Ja, alla vill vi må bra.
  Trevlig söndag, kram!

 3. Vad skönt att du mår bättre nu. Är det tipspromenad varje söndag eller bara något tillfälligt idag? Tycker sådant är så kul, men sällan jag gör det.

 4. Mysigt att gå tips promenad ☺️ Tillsammans. Kolla på naturen. Diskutera frågorna. Sen efteråt ta en fika.
  Skönt att du mår bättre ❣️?

 5. Hoppas ni fick en trevlig tipspromenad och jag hoppas du vinner något roligt. Skönt att du inte hostar lika mycket idag, hoppas du är på väg att bli frisk 🙂

 6. Skönt att du är på bättringsvägen, hoppas det håller i sig!! Åh har inte gått tipspromenad sen man gick i små skolan, tyckte alltid det var så spännande med alla priserna i slutet 😀

 7. Har Du varit förkyld eller är det Corona?
  Skönt Du mår bättre, jag hoppas Din tipspromenad igår gick bra.
  Fina snögloppet Du fått.
  Så fin Skilla är ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: