Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

En film jag sett mer än två gånger.

Jag kör en bloggutmaning i oktober. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag fick fundera ett tag, jag ser i regel bara filmer en gång. Kanske max två? Men det är nog Titanic, den såg jag flera gånger som ung. Senaste gången var dock 2004, när William var nyfödd.

16 Comments

  1. Jag ser alltid filmer om och om igen! Och när jag ser en ny film kan man ge sig på att jag ser den igen någon vecka senare. Jag gillar trygghet och att veta hur det slutar 🙂 Titanic har jag sett säkert 20 gånger, hehehe, så bra val!

  2. Fin bild, mina favoritfilmer som jag säkert sett 20 gånger är Repmånad med Lasse Åberg och Snowroller. Lasse är min favorit. Tycker att dessa filmer är må bra filmer. Ha en fortsatt fin onsdag.

  3. Oj, jag har så många filmer som jag sett säkert ett tiotal gånger, haha! Titanic är helt klart en av dem, men även alla Harry Potter-filmer. Sedan är Trassel och Moana favoriter när jag är nere eller sjuk så de har jag också sett ett par gånger haha 🙂

  4. Jag älskar Titanic! Min absoluta favoritfilm som jag har sätt lite för många gånger tror jag. Haha! Håller alltid tummar och tår för att Jack ska klara sig i slutet men nej… önskar dig en fortsatt fin vecka och en fin kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.