Jag kör en bloggutmaning i november. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Nu har jag inte haft tiden att läsa på ett tag. Men oftast när jag läser är det biografier, jag tycker om att höra om människors liv. Är det inte biografi så är det något som handlar om hjärnan eller hur vi människor beter oss socialt. Också något som intresserar mig oerhört mycket.

13 kommentarer

  1. Jeg leser mye, litt variert, men det blir gjerne noe krim eller dokumentar. Nå hoder jeg på med en dokumentarbok om en politispaner og en kriminell skrevet av en som fikk lov til å følge dem i tre år.
    Lillian recently posted..Läsa hör hösten till

  2. Oj, vilken svår fråga… eller på det stora hela läser jag skönlitteratur, men det är ju en herrans stor genre. Inom den… åh, svårt! Gärna skräck tror jag, fast inte liksom… totalt skräckinjagande utan mer kuslig skräck.
    Ajli Müller recently posted..n.o.v.e.m.b.e.r

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: