Kläder Loppis & second hand

Polarn o pyret – Nattlinnen Disney. Piff & Puff samt Pluto.

Min bästis Lisa undrade om jag ville köpa två nattlinnen av henne från tidigare säsonger av Polarn och Pyret. Det ville jag, så nu har jag dessa. Jag har Pyjamasar från samma säsonger, men dessa nattlinnen är söta med.

Perfekt att kunna köpa av vänner tycker jag!

18 Comments

  1. Så fina och gulliga de är. Det är ju bra att man kan köpa av en vän. Gillar själv att gå på second hand butiker då man kan hitta riktiga fynd till en bra peng.

  2. Vad söta nattlinnen va 😃😍. Jättebra att köpa av vänner. Klart man vill hjälpa sina vänner 😊

    Ta hand om dig❣️🤗

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: