Så hade jag återigen lite presentkort att lösa in. Vill du också få presentkort som jag? Skriv så kan jag berätta hur jag gör.

I alla fall, denna gång fick det bli en ljusblå sopptallrik, samt en grå sopptallrik från Mateus och ja de är från Åhléns. Nu behöver jag bara en till grå, så har jag sex stycken djupa tallrikar för soppa eller pasta. Vad det blir visar sig!

17 kommentarer

 1. Åå så fina djupa tallrikar 😃😍🤩. Om det är många som vill veta hur du gör för att få presssentkort stup i ett. Så skriv ett inlägg om det 😊.
  Jag vill iaf veta! 😊

  Bra att ha 6-8st i en uppsättning. Så man har samma om man får gäster. Så får alla samma 🙂👍.

  Ta hand om dig🤗❣️

 2. Dessa tallrikar är så otroligt läckra. Alla Matteus servis är speciella tycker jag. Älskar dom!
  Japp, du får hemskt gärna dela med dig hur du gör med att få så många presentkort hos Åhléns:-)
  BP recently posted..Onsdagsblandning

 3. Jag är barnsligt förtjust i Matteus fast jag inte har en enda tallrik i den serien. Så bra med presentkorten du får. Vill väldigt gärna veta hur du får presentkorten. Har för mig du skrivit tidigare men har glömt bort.
  Hannas krypin recently posted..Det blev inget bra….

 4. Hej! Fina Mateus tallrikar! är själv sugen på Mateus oyster. Vill gärna också veta hur du får dina presentkort om du vill avslöja 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: