20 kommentarer

 1. Hur många muminmuggar har Du nu, har Du alla som blivit utgivna?
  Jag har oxå muminmuggar men inte alls lika många som Du… C frågade mig för ett tag sedan om jag slutat samla 🙂
  Jag hoppas Du mår så bra Du nu kan efter omständigheterna.
  kram

 2. Du är grymt duktig på att göra fynd. Fastnade lite framför muminmuggarna idag då jag strosade runt i affärer medans jag väntade på sessan som hade inskolning.

 3. Så fin muggen är förstår att du köpte den. Det är så kul att hitta saker till ett bättre pris och kanske lite udda saker som man inte kan hittas på vanliga affärer.

 4. Vilken tur att du fick tag på ”snusmumriken muggen 😃eftersom den inte tillverkas längre.

  Snart har du väl hela familjen Mumin på muggar? 😊

  Ta hand om dig❣️

 5. […] Den andra är en booktag där jag stavar mitt namn i böcker- Vill ni veta hur? Kolla in videon. Vet att alla kanske inte är inne på youtube men jag vill dela videorna här med då jag vet att det är en större chans att nå ut till mer folk. Innan jag avrundar delar jag även med mig av veckans länkregn då jag var med i den. Här kommer det några bloggar jag tycker ni ska kolla in:Hanna skriver om- https://hannafialotta.blogg.se/2021/november/pa-basta-sandningstid-3.html?fbclid=IwAR1RcLabC5zAINzht-uCPDdOXh7awNVt6KRegcK6RMq6ncP2LMMHiQQF77MMadeleine skriver om- https://www.saramadeleine.se/2021/11/11/muminmugg-snusmumriken-2002-2015/?fbclid=IwAR0xJswCxlUPg8u_E… […]

 6. Jag blir så inspirerad av dina fynd, du är verkligen en hejare på att hitta loppisfynd och nu vill jag bara gå på alla loppisar/second hand-butiker som finns! Vi kanske får ta en runda tillsammans någon gång?! 😉
  Fröken recently posted..En ledig fredag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: