Jag kör en bloggutmaning i november. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Då tänker jag på tonårskärleken, något konstigt är det att minnas kärlek från när man var tonåring. När det tog slut, när den man tyckte om träffade någon annan, eller när kärleken helt enkelt tog slut. Nog gjorde det ont, som vuxen har jag inte behövt uppleva saken. Men nog kan ett hjärta gå i tusen bitar.

2 kommentarer

  1. Hörde på radion om alla krossade hjärtans dag. Min första kärlek krossade allt mitt hjärta, och förstörde hela mitt liv, samt våra barns liv. Detta pga att han blev kränkt. Inser att han hatar kvinnor…..

  2. usch på den tiden nör man var tonåring kunde det verkligen tas illa vid. nu tas det mer illa vid psykiskt. psykist irkar inte man hur mkt som helst att få hjärtat krossat. jag har helt o hållet stängt av känslor till killar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa