Jag kör en bloggutmaning i november. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag tycker om smörgåstårta, och äter den gärna med räkor. Men tror inte det blir någon idag för det. Dock är det som sagt mycket gott! William äter dock ogärna saken, så därav är det inget vi äter speciellt ofta.

8 kommentarer

 1. Jag tycker mycket om smörgåstårtor med lax och räkor men tårtor med köttpålägg och leverpastej klarar jag inte av. Vi äter det inte ofta utan max en gång om året. I dag blir det inte utan vi kommer att äta en asiatisk rätt.

  Trevlig lördag!

 2. Håller med William, men av andra anledningar. Är allergisk mot räkor, och i nollåttaland innehåll 99 procent av smörgåstårtorna räkor.

  Vilken fin novemberkaktus full med knoppar. Du bara måste fota den när den står i blom!
  BP recently posted..Bokmärke och svar

 3. igår hade vi bröllopsdag men jo det har blivit det andra år men inte igår . mycket för oss o fira .
  men vilken november kaktus snart så .. jätte fin
  ja när inte barnen äter direkt blir det inte så ofta kram
  ullie recently posted..VÅR DAG = VI ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: