Jag kör en bloggutmaning i november. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag beskrivs ofta som att jag skulle vara extrovert, åtminstone i början när människor träffar mig första gången. Men egentligen är jag extremt introvert och håller mig gärna för mig själv. Att vara introvert är inte direkt så lätt alla gånger heller, utan folk förväntar sig att man alltid ska vara på “hugget” och liksom 100% alltid. Det är jag verkligen inte!

2 kommentarer

  1. Är också introvert så jag har svårt att veta hur jag ska bete mig när jag träffar folk för första gången. Vet att det kan vara knepigt när man vill vara själv mycket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: