Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Ätstörningar Högkänslighet

I mitt huvud är det aldrig en tystnad.

Denna vecka och helg har varit vidrigt lång. Så där lång att den känts som den aldrig ska ta slut. Men där tankarna varit i berg och dalbana. Frågan om vad som hänt och att jag verkar må sämre, och att jag någonstans vet att så är fallet. Jag mår sämre sämst, och ändå förväntas jag bara leva på. Ta mig upp varje morgon och fortsätta livet.

Igår drog jag ut till Kniva. Rev husvagn med Björn och det var roligt. Som en del av mig fick upplopp för känslor i steg med att bit för bit revs från husvagnen. Sedan kom denna dag som söndag och ångesten har gripit tag om mig. Vetskapen om ny vecka imorgon, att varje dag ta mig ur sängen och leva på.

Hur gör man när ens ångest är så stark att man inte vill andas? Hur gör man när man inte vill dö? Men samtidigt tycker det är jobbigt att leva? Hur gör man för att stå emot sina innersta tankar? Hur gör man? Berätta för mig, hur gör man?

13 Comments

  1. Men fy för att må som Du gör nu, jag vet att det är riktigt jäkligt jobbigt.
    Mitt råd är RING vårdcentralen, eller psykakuten.
    Det är faktiskt riktig hjälp Du behöver.
    Styrkekram

  2. Tror inte det finns någon enkel lösning. Min första tanke då jag började läsa var fysisk aktivitet, Du var ju själv inne på det med husvagnen, och att det kändes bra 🙂 Ingen ska behöva må så dåligt som du gör just nu.

  3. Vad skönt att du fick ta ut lite av din frustation på Björns husvagn ?. Helt rätt ?.

    Du är INTE ensam om att må så som du gör ❤️
    Ja, hur gör man för att må bättre? ?. Kanske hitta en rutin på morgon som du ser fram i mot att göra varje morgon för att komma upp, kolla film som du mår bra av att se, visa på sociala medier att det är okej att må dåligt. Så du inspirerar andra & andra inte känner sig ensamma. Det kan kanske få dig att må lite bättre ❤️.
    Tjata på psykiatrin att du vill ha hjälp! Men det kan jag tänka mig att du redan gör.

    Heja dig! StyrkeKramar❣️??

  4. ångest ska inte ens behöva få finnas. du ska inte behöva må så där. tir du har skilla vid din sida för hund hjälper så mkt när man inte må bra ?

  5. Men kära du! Så tufft för dig att känna såhär, jag kan känna igen mig en del, detta med att orka andas och orka leva.. Från mitt hjärta till ditt, jag finns för dig om du behöver bolla tankar osv. Jag vill även säga, tomhet, det är faktiskt en känsla. <3 Glöm inte att jag finns, du är grym som kämpar på! Tänker på dig, kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.