Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar hos Elisa så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka dit så fler kan ta del av Fem en fredag.

 1. Vad slösar du tid på?
 2. Vad slösar du pengar på?
 3. Har du gjort något fynd på sistone?
 4. Vad har du hemma som håller år ut och år in?
 5. Vad tummar du aldrig på?


Vad slösar du tid på?
Att älta saker om och om igen. Jag är en grubblare av högsta rang…

Vad slösar du pengar på?
Streamingtjänster, tycker det är så himla bra!

Har du gjort något fynd på sistone?
Ja loppisfynd helt klart. My little pony, tavla med orsadräkt samt en bag-on-box vinförvaring.

Vad har du hemma som håller år ut och år in?
Det mesta, jag tycker om att ha saker länge.

Vad tummar du aldrig på?
Hmm vet inte? Jag tummar nog på allt tyvärr.

29 kommentarer

 1. ja, att älta saker kan jag verkligen ägna mig ut alldeles i onödan. och att ta ut bekymmer i förväg. jag gillar också att använda saker länge. de lever ju med mig. vi har inte många streamingtjänster, men jag tycker det räcker. vill inte sitta och välja i evigheter
  A+ROOM+OF+MY+OWN recently posted..Fem en fredag v. 47 2021: Kvalitet

 2. Kul att läsa andras svar på fem en fredag, jag ska ta mej en funderare på mina svar!
  Loppisar går jag inte på, men grejer har jag jag så det räcker!
  Ha en fin helg!
  Kram
  Susjos recently posted..Tråktorsdag

 3. Jag kan tyvärr också grubbla för mycket. Saker som andra lägger bakom sig hur lätt som helst kan jag älta länge. Men vi är alla olika.

 4. Hej, så kul med loppisfynd. Jag fyndade julgardiner (tänkte inte ha några först)på PMUs loppis på Ingarvet. Jag gillar stället även om det inte ligger bra till för mig utan bil. Men himla fräscha grejer. Vilken loppis fyndade du på?
  Paula recently posted..Fem-en-fredag # 47 Kvalitet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Orsakullan som blev mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!
%d bloggare gillar detta: