Dark Mode Off / On
Hemma hos mig Högtider & födelsedagar

Julfix för året 2021!

Förra året på prick denna dag låg jag med ett ben som var rejält skadat från ett fall kvällen innan. Ett fall som skadade mitt knä så mycket att jag fortfarande har ont och ingen känsel. Det medförde att det dröjde ett ganska bra tag innan jag julfixade. Men i år blev alla saker upplockade igår och idag storstädade jag. I skrivande stund njuter jag av ljusstakar i fönstren, julfint och julstämning. Det känns fint!

Granen kommer senare, det gör den alltid då jag vill spara på att dammsuga! Men i alla fall börjar juletiden komma närmare och närmare. Tänk att det på söndag är första advent, och på onsdag första december och tid att öppna adventskalendern! Det ska bli mysigt!

9 Comments

 1. Är det redan ett år sedan? Inte klokt vad tiden går fort!
  Vi har ställt in timers och så får vi se om vi sätter upp några ljusstakar och stjärnor ikväll eller om vi väntar tills i morgon.

 2. Många börjar tidigare i år känns det som. Tror vi behöver det. Ett nystädat hem är en så härlig känsla. Ja, minns då du skrev det. Ramlade i augusti, och har fortfarande ingen känsel i knät.

 3. Du har fått det jättefint med ditt julpynt ????.
  Oj fortfarande ingen känsel i knät!

  Så mysigt det låter! ??

  Ja, det är inte klokt! Jag har ingen julkalender i år. Men jag ser fram i mot julkalendern på tv på onsdag. Den ska jag se på något vis ?.

 4. Här är vi varandras motsatser. Du går verkligen all in, medan jag/vi gör tvärtom. Inget julpynt alls, förutom min hysteriskt blinkande snögubbe som sätts ”på blink” imorgon;-)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: