Min mamma och bonuspappa kom till Falun i tisdags och lämnade mina kaffekoppar med fat som jag köpt på Marketplace. Vad jag inte visste var att mamma även gjort en jättefin julkula med Skillas namn på, hon hade även köpt kig några enhörningstofflor och en julduk.

Tyvärr fick vi inte träffas, det var William som fick göra det. Jag låg med benet i högläge och morfin när de var förbi.

12 kommentarer

 1. Vilken fin och personlig julkula. Undrar om Skilla uppskattar den;-)
  Rörstrands servisen är ju fantastisk. Du har en så himla tur eller om det är skicklighet med dina porslinfynd på nätet:-)

 2. Åh, vad fin julgranskula ? Hade jag med gärna velat ha.. En till min fyrbenta vän som är med mig nu o en till min ”änglahund” som inte är med oss längre.

   1. Skickade ett mejl men skriver här med. Har tyvärr inte facebook, annars hade jag gärna gjort det för verkligen jättefina. ?

    1. Hej!

     Förlåt att jag inte svarat, det blev helt plötsligt fullt upp. Jag såg att du inte har Facebook på mailen. Skulle svara, och så försvann allt i glömskan. Men då vet jag 😀 . Min mamma har ju mail, också i och för sig om du hellre skulle vilja beställa så?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa