En blogg om dalaliv, familjeliv, porslin, pudel & folkdräkt.

12 kommentarer

 1. Åh, vad fin julgranskula 🙂 Hade jag med gärna velat ha.. En till min fyrbenta vän som är med mig nu o en till min ”änglahund” som inte är med oss längre.

   1. Skickade ett mejl men skriver här med. Har tyvärr inte facebook, annars hade jag gärna gjort det för verkligen jättefina. 🙂

    1. Hej!

     Förlåt att jag inte svarat, det blev helt plötsligt fullt upp. Jag såg att du inte har Facebook på mailen. Skulle svara, och så försvann allt i glömskan. Men då vet jag 😀 . Min mamma har ju mail, också i och för sig om du hellre skulle vilja beställa så?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: