Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Hemma hos mig

Triggervarning: Julkulor för okänsliga.

Jag börjar med en varning på detta inlägg. Det finns alltid känsliga människor som tar saker personligt, blir äcklade eller upprörda. Eftersom jag jobbar inom skolan finns det också någon gyllene regel att humor under bältet är totalt olämpligt.

Tyvärr går det inte ihop med min personlighet och den jag är privat. Privat älskar jag saker som är lite smått som vissa skulle kalla det barnsligt. Förra veckan såg jag dessa underbara julgrankulor i en annons för Dollarstore. Taggade min kollega som skulle dit, och hon frågade om hon skulle köpa åt mig. Självklart sa jag! Vem vill inte ha en tomtemor med hängtuttar? En tomtefar som håller för sin käraste ägodel med tomteluvan? Och en jultomte som visar sin bak med stringkalsonger!?

Kommer de upp i granen? Självklart! Granen står så grön och grann i stugan, med tomtestjärtar och allt!

22 Comments

 1. Jättesöta julkulor ju! Såklart ska de hänga i granen 😉
  Gillar din slogan om att det inte går att ta ut Dalarna från en dalkulla, stämmer så bra!
  Kram!

 2. Jag tycker med sånt är roligt. Figurerna var ju söta ?. Såklart får man respektera allas olika humor För visa passar det inte. Så är det ju.

  Kul att du är lite barnslig i din personlighet ?. Bra där! ?

  Ta hand om dig❣️

 3. De där julkulorna var ju helt klockrena. Förstår att du ville ha dessa. Det finns alltid folk som inte fattar humorn i detta. Jag skulle också ha skrivit triggerwarning. Däremot tycker jag att tycker man inte om det så behöver man inte kolla eller skriva någon onödig kommentar.

 4. Ha ha! Här skulle de aldrig komma upp, den saken är säker ? Däremot så skulle jag inte bli ett dugg upprörd över att se sådana i någon annans gran.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa