fbpx
Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Julmustens tid är nu, vilken väljer du?

Jag kör en bloggutmaning i december. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Min personliga favorit är Apotekarnes Julmust men jag kan absolut dricka andra med. Tycker dock att den lite är mer jul för egen del.

4 Comments

  1. Ingen julmust för mej, det är för sött, av någon anledning köper jag lagrad på bolaget varje jul, men den brukar stå kvar fram till sommaren, haha

  2. Jul- och/eller Påskmust samt CocaCola, Fanta med mera dricker jag inte. Gillar varken smaken eller att de är kolsyrade. De får mig bara att rapa;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: