Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Högtider & födelsedagar

Kopparstadens julshow, och ridande Lucia i Kniva.

Jag såg för några veckor sedan att Kopparstaden som är min hyresvärd bjöd alla hyresgäster som bott hos dem 15 år eller mera på julshow på Magasinet i Falun. Jag flyttade in hos Kopparstaden 2006 den 1 december, vilket även Williams farfar gjorde. Så jag tipsade även honom om evenemanget. Jag bjöd med Björn och så gick vi på julshow tillsammans, jag och Björn, Björns pappa och hans fru. Där var det fantastisk musik som avslutades med Luciatåg.

Efter julshowen så åkte vi till Kniva. Där var det nämligen ridande Luciatåg som skulle gå genom byn. Det var verkligen jättefint, och sedan kom polisbilen bakom och lyste upp dessutom. Det var alltså inget som vi som tittade visste om, men det var onekligen en uppskattad överraskning och jättekul för alla barnen att se.

12 Comments

  1. WOW! Sådana fina upplevelser kan man nog bara få i mindre orter, inte i storstan. Fantastiskt med inbjudan av Kopparstaden (mera sånt) och en toppen föreställning tillsammans med polisens ”uppträdande. Et himla bra initiativ (mera sånt där också) ?

    1. Kanske? Just julshowen var nytt, förr fick hyresgästerna som bott femton år eller längre presentkort. Men det här var ju mysigt med.

      Polisen som körde har kopplingar till byn så var därför tror jag, annars är det inget som hör till vanligheterna ?

  2. Så härligt att hyresvärden bjöd på julshow. Sådana saker gör att man vet att hyresvärden uppskattar att man hyr lägenhet hos dem och stannar länge, Själv har man inte varit på någon julshow. Roligt med luciatåg på häst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d