Nu är granen här hemma, den lyser jättefint med glitter, ljus och vackra julgranskulor. De flesta har min mamma tillverkat, men så har jag några köpta och de inte så barnvänliga på utspridda platser.

Nedanför står en av mina tomtar, den fina jag fått av min mamma som hon fick som barn syns inte på bild men den är med som alltid. Förra året köpte jag en ängel? Så hon är också med, tillsammans med renen jag vann för några år sedan och min lyckta med en isbjörn från Partylite.

Årets julgran är köpt på Granngården i Falun, eller som Björn sa: “Grangården” (han skämtade alltså med någon han kände) hon som jobbade i kassan hörde och tyckte att det var väldigt kul i alla fall.

Hur som helst, nu är granen här. William har dragit iväg med kompisar. Innan bjöd han på mat. Jag får se vad kvällen kommer erbjuda.

18 kommentarer

  1. Härligt mysigt det ser ut att vara. Själv har man ingen gran i min lägenhet men de har en på basen där vi äter middag. Kände att jag inte behövde det eftersom jag ändå är borta över jul.

  2. Vad fint det blev med granen nu inne. Ser så mysigt ut. Hoppas du fick en lugn kväll och vad trevligt att William bjöd på mat. Vad blev det? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Orsakullan som blev mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!
%d bloggare gillar detta: