Jag ska inte påstå något annat än att jag varit extremt trött idag. Åkte till Borlänge och fick mina fransar fixade. Sedan begav jag mig hemåt, åt lite lunch med William och tittade på lite serie och så pang bom somnade jag och Skilla på soffan.

Man skulle ju kunna tro att efter några timmars sömn är jag utvilad och en sådan sak gäller nog de flesta normala människor. Men jag har aldrig fungerat helt normalt så jag är lika trött ännu!

Tur att det endast återstår två arbetsdagar nästa vecka. Sedan går vi: jag, William och Skilla på ett härligt jullov. Det förtjänar vi verkligen.

Hoppas du får en fin lördag!

8 kommentarer

  1. Så skönt att julledigheten inte är så långt borta för den är dig väl unnad. För min del återstår tre dagar men det går det med.

    God helg!

  2. Älskar bilden. Det ser ut som om Skilla har mumsat i sig jultomten – till hälften alltså.
    Den här årstiden gör automatiskt att man är trött jämnt. Det räcker inte med fyra-fem timmars dagsljus…
    BP recently posted..Bokmärke och svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Orsakullan som blev mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!
%d bloggare gillar detta: