fbpx
Dark Mode Off / On
Författarens egna ord.

Juldagen 2021.

Så var det juldagen, ligger på Björns soffa och väntar på att åka mot stan. Han sa till Netonnet, så då får jag passa på att byta kläder hemma och ta med grejer hem. Vi ska ut hit igen sen.

Är helt galet trött, är ju så här ibland. Vår julafton var i alla fall perfekt. Hur var din?

14 Comments

 1. Tycker julhelgen går så fort. Nu är det redan juldagskväll. Jag har också varit trött idag men särskilt igår. En av mina jultraditioner är att somna från Kalle Anka, haha. Min julafton var riktigt bra den med. Barnen var nöjda. Mamman var nöjd och vi hade trevligt umgänge.

 2. Ja juldagen är väl en sådan dag då man kan ta det lite lugnt. för några år sen var det den stora partydagen, men nu orkar jag inte med något sådant.

 3. Vilken läcker bild på dig! Älskar blusen/klänningen och halsbandet är ju såååååå himla fint:-)
  Tillåt dig att vara trött. Du är ju ledig, då får du vara hur trött som helst!
  Önskar dig en God Fortsättning:-)

 4. Idag har jag med varit väldigt trött och inte gjort mycket. Det har jag behövt. Min julafton var väldigt mysig den med. Men idag har man laddat om energin 🙂

 5. Min var bra och samtidigt ett helvete.

  Tack för att du gjorde like på några av mina inlägg! Ja, du är bloggveteran! När du föddes, gick jag ut nian. Men din blogg är fyra år äldre än min…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: