fbpx
Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Mellandagarna börjar och rean med den. Ska du fynda?

Med risk att framstå som en förbannad tråkmåns får jag väl säga att det inte är något jag planerat. Oftast så är jag ganska mättad så här efter jul på shopping. Men vem vet?

12 Comments

    1. Nej då! Du är inte en tråkmåns ❤️. Jag vet inte om jag kommer handla något på Rean. Vi ska ut i morgon & shoppa. Får se om det blir att vi handlar något på rea då.

      Ta hand om dig❣️

  1. Numer tjuvstartar mellandagsrean innan jul på många ställen, men nej jag är allmänt dålig på att besöka reor, jag handlar när jag jag behöver eller vill ha sakerna. Jag hatar att trängas med folk i butiker.
    He en fin fortsatt helg

  2. Jag är också ganska mätt på shopping nu, har dock några julklappar kvar att köpa till vänner och deras barn. Familjevänner, egentligen. Jag älskar presentkort på böcker. Vet du vad du ska köpa för ditt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: