En blogg om dalaliv, familjeliv, porslin, pudel & folkdräkt.

12 kommentarer

  1. Nej då! Du är inte en tråkmåns ❤️. Jag vet inte om jag kommer handla något på Rean. Vi ska ut i morgon & shoppa. Får se om det blir att vi handlar något på rea då.

   Ta hand om dig❣️
   Jessifri85 recently posted..Min jul helg

 1. Numer tjuvstartar mellandagsrean innan jul på många ställen, men nej jag är allmänt dålig på att besöka reor, jag handlar när jag jag behöver eller vill ha sakerna. Jag hatar att trängas med folk i butiker.
  He en fin fortsatt helg
  Marianne recently posted..Juldagen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: