Dark Mode Off / On
Hemma hos mig Städa

Philips luftrenare och två handdukar i linne.

Jag hade missat att det låg två kökshanddukar i linnetyg tillsammans med mina Ostindia skålar. Verkligen så fina och de kommer bli använda här hemma med glädje.

I fredags på Maxi gick jag förbi deras reabord och vad hittar jag inte där om en luftrenare med 50% rabatt. Jag slog till, det finns en svart i mitt sovrum sedan några år tillbaka och luften blir så bra för en astmatiker och allergiker som mig. Därav perfekt med en till på undervåningen också. Det är inte samma modeller, men båda är från Electrolux jag gillar det märket.

6 Comments

  1. Vad bra med luftrenare, aldrig testat men det lät ju väldigt bra, och vilken bra deal du gjorde dessutom. Kul att fynda. Linné har ju blivit väldigt poppis, först tyckte jag inte om det då det jämt känns skrynkligt men jag är omvänd och tycker det kan vara så snyggt nu ?

  2. Vilka fina handdukar och jag älskar när man gör billiga fynd. Härligt att du fick 50 procent. Älskar när man får saker på rea 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: