Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

En båtresa…

Jag kör en bloggutmaning i februari. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Då tänker jag på resan i somras, när vi åkte ut med båten så Skilla fick prova sin flytväst. Vi hade verkligen det jättetrevligt med mat och mys där i båten.

1 Comment

  1. Efter många om och men har jag valt att dra mig ur din bloggutmaning, jag kanske hoppar på den en annan månad men just nu kändes det mer som ”ett måste” vilket också rimmade illa med min ofrivilliga bloggpaus i februari. Så jag kanske tar nya tag en annan månad som sagt!

    Men det är ett himla roligt initiativ av dig! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: