Jag kör en bloggutmaning i februari. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Att gå på möten som känns totalt onödiga. Som tagit tid, och skapat irritation för det varit ett möte bara för att ha ett möte…

4 kommentarer

  1. Många, kanske de flesta, möten är rätt meningslösa. Speciellt de där där man ska diskutera och sätta upp små lappar på väggen om hur man ska arbeta tillsammans. Självklarheter som att vi ska hälsa på varann, vara trevliga, bry oss om och respektera.
    Det borde vara självklart utan att viktig tid försvinner och man sitter där och skruvar på sig. Men under mina 47½ år i vården har jag varit på minst lika många möten av det slaget, möjligen till och med det dubbla.
    Vissa arbetsplatser har en otrevlig grundton andra präglas av de där självklarheterna. Det är en ledningsfråga och att hålla möten gång på gång är ett sätt att slippa ifrån att ta tag i dåligt chefskap.
    Kraka recently posted..Åh hå ja ja, där ute öser regnet ner

  2. Du kunde ha lagt till “med Powerpoint-presentationer” bakom möten. Å den där slogan – “Möten ett praktiskt alternativ till arbete” måste väl ändå vara ett dåligt skämt.
    BP recently posted..Super onsdag(-smix)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Orsakullan som blev mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!
%d bloggare gillar detta: