Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Min frukost består av…

Jag kör en bloggutmaning i mars. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Samma sak varje dag. Det är rabarberyoghurt med crunchy. Varje dag, hela tiden. Det känns tryggt!

2 Comments

  1. Å trygghet är ju precis vad du behöver. Måste medge att jag aldrig sett rabarberyoghurt. Gissar att crunchy är cornflakes eller…
    Som du ser är jag totalt nollställd vad gäller frukostmat. Har sedan jag var 20 eller så bara druckit frukost – kaffe och juice. Ja, jag vet att frukost är den viktigaste måltiden. Men konstigt nog har jag aldrig anammat det. Min man däremot är som du och äter en ”riktig” frukost.
    Men under helgerna kan det bli en riktig ”English breakfast” som min man lagar:-)

  2. Min frukost består av två smörgåsar och en kopp kaffe. Det är vad jag allt som oftast äter. Då vill jag helst ha ost eller skinka på smörgåsarna och ibland blir det ägg med kaviar på ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: