Följde med Lisa till Folkets hus i Garpenberg idag. Det var loppis och homeparty utställare där. Vi hade jättetrevligt, jag kom hem med pussel åt Björn. Samt att jag bokat två partyn, det blir nog jättekul!

Hade i alla fall en trevlig dag, och kul att få hänga med Lisa. Efter vi varit där så åkte jag hem till Björn som passat Skilla idag, sedan åkte vi mot Hosjö. Träffade Björns vän med sambo samt deras hundar där, så vi tog en promenad med hundarna tillsammans.

Relaterade etiketter:

6 kommentarer

 1. Så kul med lite loppis, går sällan på det men skulle verkligen vilja ställa ut nån gång och gissar att man då även skulle fynda en del. Promenad med hundarna låter sem en perfekt söndags nöje, vad mysigt
  Therese recently posted..FÖRSTA FOTBOLLSTRÄNINGEN

 2. Vilken mysig dag du har haft. Jag har aldrig haft eller varit på ett homeparty. Härligt avslut med dagen med en hundpromenad med vänner. Låter verkligen som en toppendag 🙂

 3. Vad trevligt att gå på Loppis 😀 med en vän. Hoppas att Björn gilla pusslet.
  Trevligt att gå hund promenad med vänner.

  Ta hand om dig❣️🤗
  Jessifri85 recently posted..Min helg 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Orsakullan som blev mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!
%d bloggare gillar detta: