Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Vårda dina…

Jag kör en bloggutmaning i maj. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Nära relationer väl. Det är så lätt att ibland glömma bort de människor man vill ha nära sig. Jag tänker att det kan bero på en känsla man har av att människor finns där alltid. Detta trots att vi är medvetna om döden. Men det är ändå så viktigt att vårda alla runt sig.

4 Comments

  1. I år har jag verkligen kommit till insikt om hur viktigt det är att vårda sina relationer. Man vet inte vad man har förrän det händer något drastiskt som ruckar på ens världsbild. Jag har lärt mig att inte ta mina nära och kära för givet.

  2. Håller helt med dej det är.så viktigt att vårda dom nära relationer man har och inte glömma port sina nära och kära ♥️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: