Dark Mode Off / On
Fem en fredag

Fem en fredag v. 21: Gott och blandat.

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar hos Elisa så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

 1. När var du senast helt offline?
 2. Vad skulle du klä ut dig till vid en maskerad?
 3. Vilka två val behövde du senast välja mellan?
 4. Vad gjorde du senast i skogen?
 5. Vilken aktivitet gör du helst ensam?

När var du senast helt offline?
Oj, vet inte faktiskt. Är jag ens någonsin offline? Tror inte det. Eller jo när jag sover.

Vad skulle du klä ut dig till vid en maskerad?
Förmodligen ingenting. Har svårt för det där med att klä ut mig. Gillar inte folks blickar.

Vilka två val behövde du senast välja mellan?
Vilket vin som jag skulle ha till kvällens strapatser.

Vad gjorde du senast i skogen?
Gick promenad med Skilla och Björn.

Vilken aktivitet gör du helst ensam?
Går på toaletten, där vill jag vara ifred.

10 Comments

 1. Bra svar på fråga 1, jag och de flesta tänkte direkt på att vara utan internet. Men det finns ju andra sätt att vara offline. Ha en skön helg!

 2. Är heller nästan aldrig offline, förutom då när inte wifi finns som på flygplan och/eller båtar. Å då får man abstinensproblem…
  Har aldrig gillat maskerader och hatar jultomtar och clowner.
  Du verkar vara en vinkännare. Där ligger du långt förre mig. Är en riktig fegis och väljer alltid samma sorts vin. Min man är likadan.

 3. välja vin kan vara en traumatisk upplevelse. jag läser på, tittar på fina etiketter, jämför priser och håller på i evigheter. gillar inte heller att klä ut mig. det är en mänsklig rättighet att få vara ensam på toaletten

 4. Vill också gå på toaletten i fred, tänkte på det jag med men skrev det inte i mina svar. Jag är offline på jobbet med när jag är mitt uppe i något. Annars skulle jag nog må bra av att vara mindre offline…. Jag kunde inte komma på något att klä ut mig till men jag blev nu påmind om en hatt som min mamma gjorde till mig när jag var barn. Det var en sån där riktig ”plojhatt”. Har den kvar någonstans i gömmorna.

 5. Toa ja, inte ens hunden är välkommen där, även om det inträffar att han smyger in. Jag skulle gärna klä ut mig, har knappt fått chansen någon gång

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: