Dark Mode Off / On
Hemma hos mig Smink & hår

Make up & några IKEA ljus.

I veckan fick jag mitt paket från Oriflame efter jag haft sådant party här hemma. Jag köpte hudvårdsprodukter och en sån där pinne för att ta bort pormaskar och finnar. Fick även gratis produkter, lite roligt ändå måste jag säga.

Jag tog med William till Borlänge i torsdags. Sprang in på IKEA och köpte deras kronljus i LED. Perfekt tycker jag när man vill ha ljus, men slippa vara rädd för att man ska glömma dem. Dessa går snart ut ur lagret, så var glad att jag hann med detta.

8 Comments

 1. Åh de är så bra fint och ha ute med tycker ja på balkong o uteplatser

  Oriflame har bra saker men så många såna företag har slagit igen nu som partylite o så tråkigt
  Ha en fin midsommar

 2. Så smart med kronljus i LED. Jag måste alltid säga högt till mig själv när jag blåser ut ljusen att de är släckta och att jag ser att de är släckta. Helst ta en bild med, annars nojar jag järnet. Gratis är alltid trevligt.

 3. Så bra att kunna köpa led ljus om man vill ha ljus men ändå kunna slappna av. Så man slipper ha superkoll som man måste ha om man har vanliga ljus. Jag själv har aldrig haft vanliga ljus hemma hos mig och kommer nog aldrig ha det. Så roligt att du fick gratis produkter med din beställning!

 4. Alltid trevligt att få grattis grejer ?. Oriflame gillar jag med.
  Vilken tur att du fick tag i ljusen. Bra jobbat ?.

  Ha en fortsatt trevlig helg❣️?

 5. Man kan ikke ha stearinlys når man har dyr synes jeg. Det er så lett for å komme bort til noe de ikke skal, eller velte over ende. Jeg har ordnet meg mange ledlys. Bare synd noen bruker veldig mye batteri og andre holder i evigheter.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: