Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Kläder

Kläder från Sellpy.

Hittade massor av kläder på Shellpy så testade att köpa. Det var smidigt, en kjol och en top samt en ullkappa. Alla från tidigare kollektioner av Polarn o Pyret. 130 kr för plaggen och sedan porto på det. Tycker det var ett bra pris.

6 Comments

  1. Så fina kläder du köpte därifrån, jag har bara sett sidan men aldrig varit inne och köpt. Så billigt, det är alltid kul med fynd

  2. Jag har aldrig testat sellpy men har i stort sett bara hört bra, iallafall som köpare. Är man säljare har jag hört mer negativ kritik. Kul att du hittade lite som passade dig. Tycker alla plaggen är väldigt fina. 🙂

  3. Vill inte vara elak eller en glädjedödare – priset för plaggen var onekligen bra, men plaggen var inte några av dina bättre val. Du brukar ju välja glada och fina färger och inte svarta ”säckar”. Sorry, men som du vet är jag ärlig;-)

  4. Vilka fina kläder du hittade på Sellpy. Jag själv har inte köpt kläder därifrån men däremot har jag köpt en bok. Tycker det är en bra sida då man kan hitta bra saker till ett bra pris. Däremot har jag inte försökt sälja saker via dom.

  5. Kul med lite shopping, aldrig testat just dem men hört att man fyndar mycket härliga fina plagg, så kul att se att du också är nöjd med dina fynd ju. Ja riktigt bra pris du fyndade för dessutom ju

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: